Julklappstips 2021

God jul allihop,

Jag vet att många av er har sett fram väldigt mycket mot detta tillfälle. Tillfället då jag, återigen, ska leverera mina eminenta julklappstips. Ja, kan ni tänka er att det har gått ett år sedan sist. Sedan dess har ni verkligen suttit på nålar.

OK, jag ska vara ärlig; Detta kanske är så jag hoppas att ni känner över mina julklappstips. Att verkligheten skulle se ut precis så – ja, det tvekar jag på. Ibland får man dock leva fritt i sin egen villfarelse och det är vad jag gör nu. Nu åker vi:

Årets julklappstips

Jag har varit ganska så teknikfokuserad i år. Inte för att jag inte har varit det tidigare år. Jag menar, jag är trots allt väldigt intresserad av elektronik av olika slag. Men i år är det lite annorlunda. Jag har tänkt att det finns elektronik som passar för alla medlemmar av familjen. Teknik som passar för alla vänner, var deras nivå av teknikintresse än ligger. Med detta sagt ska jag faktiskt presentera mina julklappstips utifrån vad jag köpt till min familj och mina vänner. Eftersom de inte känner till bloggen kommer de inte kunna lista ut att det är jag, och således deras klappar.

Julklappstips till mamma

Mamma har börjat träna och det är jag väldigt glad för. Framförallt är det hon själv som är glad över det och det är ju viktigast av allt. Jag köpte en pulsklocka/träningsklocka till henne i år och det blir mitt julklappstips för er som letar gåva i liknande situation. Jag tror att hon kommer att uppskatta klockan oerhört mycket. Det ger liksom en indikation på hur mycket man faktiskt rör på sig och hur mycket man, eventuellt, bör ändra sina levnadsvanor. En succé kommer det att bli. Det hoppas jag i alla fall på!

Julklappstips till gaming-broder

Den mest teknikintresserade i vår familj, efter mig, är min lillebror. Han är inte bara en lillebror utan också en gamer. Det är en viktig del av hans identitet. Det mest självklara julklappstipset för er som står inför en liknande klapp är detta: Köp tillbehör som gör spelande roligare. Det kanske är svårt att förstå för oss som själva inte spelar men det kan höja upplevelsen ordentligt. Kanske en ny mus som är anpassad för just spelande? Det är ett toppenbra julklappstips om du frågar mig.

Jag får återkomma med fler julklappstips när vi hörs igen imorgon. Det är ju trots allt lite tid kvar till julafton!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *