Hemstädning

Nu ska jag återbesöka ett ämne jag sparat under lång tid. Minns ni att jag, för ett par år sedan, skrev en serie inlägg om vad jag jobbat med under mina många år? Det var nämligen en hel massa saker. Det som tycktes fastna kvar hos de flesta av er var det faktum att jag jobbar med hemstädning. Många tyckte att detta var förvånande. De tyckte inte att hemstädning låg i linje med det liv jag lever nu, eller i alla fall levde då. Detta har jag full respekt för och faktum är att frågorna har fortsatt komma in. Ibland orkar jag svara på frågor om hemstädning och ibland inte. Nu tänkte jag göra en återkomst för att svara på några av dessa frågor.

Jag hoppar rakt in och hoppas att det mesta ni undrar blir besvarat. Om inte: Hör gärna av dig med just din fråga om hemstädning så ser jag till svara så snart jag kan.

Nåväl:

Vilka levererade ni regelbunden hemstädning hos?

Det absolut kortaste svaret är: Alla. Jag arbetade bokstavligt talat med alla typer av människor när jag sysslade med hemstädning. Det kunde vara unga människor och singelhushåll. Det var vanligt att det var barnfamiljer som anlitade oss. Detsamma gäller för äldre människor som varken hade ork eller lust att utföra dessa sysslor själva. Vi fanns helt enkelt där behovet av hemstädning fanns alldeles varför det fanns.

Hade du några favoritkunder när du jobbade med hemstädning?

Det hade jag absolut. Tyvärr är det inget jag kommer dela med mig av alldeles naket i den här bloggen, dock. Jag ser det lite som att som förälder yttra sig om vem av ens barn som är favorit. Det fungerar inte riktigt rent moraliskt. Det fanns däremot de kunder som jag ägnade mig åt hemstädning hos under många år. Det var förstås svårt att toppa dessa. Ni av mina kunder som läser detta vet vilka jag syftar på!

Vad var roligast med hemstädning?

Jag skulle ljuga om jag inte sa att det var just samarbetet med de många fina kunderna. De var verkligen fenomenala, om ni frågar mig. Sedan är förstås en annan viktig aspekt mina kollegor. Vi var ett härligt litet gäng. En härlig liten gemenskap. Vi togs också väl om hand av våra chefer. En fin tid, summa summarum.

Fler frågor om hemstädning? Ös på så ser jag som sagt till att besvara varenda litet spörsmål.

Ta hand om er så länge.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *